Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Deel op

In het kader van het project rond insomnia krijg jij nu een kans om bij te dragen aan innovatieve veranderingen rond de aanpak van slaapklachten. Dat kan door je nu in te schrijven voor het train-the-trainer programma!

Slaapklachten worden nog te vaak behandeld met slaappillen. Het insomnia-project, gecoördineerd door de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP), wil daar verandering in brengen. Het project lanceert een oproep aan trainers om de vernieuwde manier van aanpak te implementeren.

Hoe?

De VVKP organiseert opleidingen voor zorgverstrekkers in de eerste lijn, maar heeft hiervoor jouw medewerking nodig. Wordt nu trainer en speel een essentiële rol door laag intensieve gedragsmatige interventies te stimuleren.

Wie?

Dr. Aïsha Cortoos, slaapexperte bij Brainwise, zal de opleiding ondersteunen. Haar expertise staat garant voor een innovatieve aanpak van slaapproblemen.

Wanneer?

De opleiding zal plaatsvinden op 23 en 24 januari 2024, van 9h30 tot 16h30.

Waar?

Bij de VVKP – Oude Graanmarkt 48 te Brussel.

Inschrijving en praktische info:

De deelname is gratis maar inschrijven (vóór 1 december 2023) is verplicht. Indien u interesse heeft kan u inschrijven via deze link: