Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Dit is de website van EBP Network Coordination (hierna te noemen « Evikey ») een private stichting met volgende gegevens :

  • het adres van de sociale zetel : Administratief Centrum Kruidtuin, Doorbuilding (10e verdieping). Kruidtuinlaan 55. 1000 Brussel
  • het ondernemingsnummer :  0719.395.550

AANSPRAKELIJKHEID

Evikey is niet aansprakelijk voor fouten, omissies of gevolgen die zouden kunnen ontstaan door/bij het gebruik van de informatie op deze site. Evikey heeft enkel een inspanningsverbintenis met betrekking tot de informatie die zij ter beschikking stelt van de personen die zich toegang verschaffen tot onze website.

Bovendien kunnen hyperlinks voor raadpleging en bronnen op onze website u leiden naar externe bronnen en websites waarover Evikey geen controle heeft.

TOEGANKELIJKHEID EN COMPATIBILITEIT VAN BROWSERS

Evikey verbindt zich ertoe zijn best te doen om de site toegankelijk te maken voor alle gebruikers.

Evikey garandeert echter geen permanente toegang, het uitblijven van onderbrekingen of het steeds optimaal functioneren van onze site. In geval van problemen of opmerkingen, contacteer ons.

Deze site is het best toegankelijk met recente versies van de standaard internetbrowsers: Firefox, Safari, Chrome en Edge. Bovendien is hij toegankelijk op mobiele telefoons en tablets met een eenvoudiger navigatieversie die is aangepast aan kleine schermen en trage/slechte internetverbindingen.

Als u problemen hebt met het bekijken van de site, zorg er dan voor dat uw browser is bijgewerkt.

Deze site gebruikt JavaScript voor bepaalde functies. Daarom raden wij u aan de JavaScript-functie in uw internetbrowser te activeren.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie hierover, raadpleeg deze pagina « Privacybeleid »

RECHTEN VAN DE AUTEUR

Deze website, zijn tekst, lay-out, grafieken, presentatie, logo’s, software en andere elementen zijn beschermd en eigendom van Evikey. Dit is vergelijkbaar met de rechten van auteurs, de rechten van databanken en de rechten van merken volgens de Belgische wet op de intellectuele eigendom. Ook internationale verdragen en akkoorden bevatten doorgaans gelijkaardige standpunten over de bescherming van auteursrechten.

Geen enkele reproductie, verspreiding, verkoop, distributie, publicatie, aanpassing, vertaling of gebruik van deze website is toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Evikey.

BRONNEN, HOSTING, HUISSTIJL EN OPBOUW VAN DE SITE

Voor de bouw van deze site werden verschillende middelen gebruikt zoals WordPress en het Open Source Content Management System (CMS).

Deze website wordt gehost door Combell, gecertificeerd ISO 9001 en ISO 27001.

Deze website werd gecreëerd en ontworpen door het team van Atelier Design, een communicatiebureau, in nauwe samenwerking met Evikey.

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN?

Wij staan tot uw dienst:

  • Per e-mail: info@evikey.be
  • Per post: Administratief Centrum Botanique. Kruidtuinlaan 55. 1000 Brussel. België