Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Deel op

Geef jij op een creatieve of innovatieve manier les over Evidence-Based Practice?

Heb je een niet-traditionele aanpak in het aanleren van het gebruik van evidentie, de ontwikkeling van klinische expertise of de centrale relatie met de patiënt?

Kom jouw ervaring delen met een interactieve workshop op een EBP-symposium gericht op docenten die de toekomstige gezondheidsprofessionals van de eerste lijn opleiden!

Save The Date

Op 7 november 2024 organiseert het Evikey-netwerk een symposium in het Maison des Associations Internationales (Brussel). Het doelpubliek is het geheel van academisch personeel dat de eerstelijnszorgprofessionals van morgen onderwijst.

Dit symposium richt zich op docenten uit het hoger onderwijs die toekomstige zorgverleners opleiden, zoals huisartsen, tandartsen, diëtisten, ergotherapeuten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, logopedisten, apothekers, podologen, psychologen en vroedvrouwen.

Simultaanvertaling Frans/Nederlands wordt voorzien.

Het aantal plaatsen is beperkt.

Het programma, de start van de (gratis) inschrijving en meer informatie volgen later.

Oproep kandidaten

Het doel van het symposium bestaat erin om EBP-onderwijzers te sensibiliseren, (praktijk)voorbeelden te presenteren, en samen te debatteren over aan EBP-onderwijs gerelateerde kwesties .

Ben je geïnteresseerd of denk je aan iemand in het bijzonder? Het kandidatuurformulier bevindt zich hieronder!

We aanvaarden kandidaten tot 1 maart 2024 via het volgende e-mailadres: com@evikey.be.