Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Deel op

Op zoek naar enthousiaste collega’s die willen meewerken aan de duiding van recente onderzoeksartikelen die relevant zijn voor de klinische praktijk in de eerste lijn, organiseert onze core partner Minerva een opendeuravond “online” op 11 mei a.s. van 18u – 19u.

Minerva is een tijdschrift voor Evidence-Based Practice met als doel onafhankelijke wetenschappelijke informatie te promoten en te verspreiden.

Minerva publiceert kritische analyses of duidingen van publicaties in de internationale literatuur ten behoeve van gezondheidsprofessionals in de eerste lijn.

Duidingsartikelen vormen een belangrijke aanvulling bij bestaande richtlijnen (versterken of in vraag stellen van richtlijnen). De informatie wordt verspreid via nieuwsbrieven en is gratis te raadplegen op de website van Minerva.

Binnen Evikey, het Belgische netwerk voor Evidence Based Practice, worden de duidingen ook point of care ter beschikking gesteld via de website van ebpracticenet en via de Evidence Linker van de Cebam Digital Library for Health (CDLH).

1 - 2

Inschrijving voor opendeur van Minerva

Ik schrijf me in!