Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Deel op

Met enthousiasme kondigen we de nieuwe website van onze Core Partner WOREL aan. De voorbije maanden heeft de ploeg naarstig gewerkt om jullie een nieuw platform aan te bieden.

Verbeterde navigatie

Een belangrijke verandering betreft de organisatie van de richtlijnen. Vanaf nu zijn ze geklasseerd volgens het systeem van het ICPC. Je kan ze raadplegen op de site en downloaden in Pdf-formaat. Opzoeken per titel, auteur of inhoud blijft eenvoudig en intuïtief.

Het web-forum is nog steeds toegankelijk voor de leden van WOREL en hun medewerkers via hun login.

Visuele huisidentiteit

De inspiratie voor de vernieuwing was het logo; dit gaf ons kleurrijke dynamiek, tastbare energie en een veelvoud aan ideeën die het ganse platform ten goede komen.

Meer goed nieuws!

In 2023 werd het expertenteam van WOREL uitgebreid. Annick, Eveline et Jérôme werken nu met Minerva en het BCFI aan surveillance van de medische literatuur.

Magali et Emmanuel overzien de actieve participatie van patiënten en experten in de richtlijnen. Dit blijft dus een belangrijke prioriteit.

Anneleen heeft het team dagelijks beheer vervoegd en ze verzekert de link met Domus Medica. Karolien en Miek versterken de richtlijnontwikkelaars en Inez ondersteunt de algemene coördinatie van WOREL.

Jullie opmerkingen en suggesties zijn essentieel om permanente verbetering te garanderen. Aarzel dus niet om de website te raadplegen en jullie ideeën te delen!